Dark Mode On / Off

Virtueel bezoek Boeing 737/800 van Corendon

Boeing 737/800 bekijken

Boeing 737/800 van Corendon nu van binnen te bekijken middels Google Street View.

Corendon Dutch Airlines geeft een impressie via Google Maps van het interieur van één van haar vliegtuigen. Ook de cockpit kan volledig van nabij worden bekeken. Alle liefhebbers van vliegtuigen maar ook mensen die nog nooit een vlucht hebben gemaakt, kunnen zie hoe een Boeing 737/800 van Corendon er van binnen uitziet.

In samenwerking met Google Street View is deze virtuele rondleiding tot stand gekomen. De Boeing die men kan bekijken heeft 189 stoelen aan boord en kan bijna maximaal een afstand afleggen van 5000 kilometer.

Ook nieuwsgierig naar de binnenkant van een vliegtuig? Ga naar Google Maps en typ in: Corendon Dutch Airlines. Je ziet dan vanzelf een plaatje met het interieur. Door hierop te klikken kan de virtuele tour beginnen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.