Dark Mode On / Off

Vispedicure

Vleesetende vissen knabbelen eelt en dode huidcellen weg.

Vleesetende vissen die je eelt en dode huidcellen wegknabbelen. Bij Aquaderma in Rotterdam kijkt men er niet raar meer van op. Wat in Japan al jaren een gebruikte therapie is, blijkt nu ook in Rotterdam mogelijk. Door in het Aquaderma bad te ontspannen is het mogelijk om met de hulp van doktersvissen (garra rufa) huidaandoeningen, zoals psoriasis, eczeem, acne en te verlichten.

Nu is het voor het eerst dat deze behandeling in Nederland te ervaren is.

Doktersvisjes

Deze eeuwenoude methode heeft zijn oorsprong in de kuuroorden van Turkije, waar de doktersvissen hun positieve krachten allang hebben bewezen. Deze zogenaamde knabbelvissen peelen de dode huidcellen / schilfers van de opperhuid af, waarbij zij een stof achterlaten. Dit heeft een geneeskrachtige werking op de nieuwe huid. Het sabbelen van de vriendelijke doktervissen wordt in het algemeen als prettig en aangenaam ervaren. Daarom is deze behandeling ook interessant voor mensen die een dagje willen ontspannen en een natuurlijke peeling willen ervaren. Gelukkig: de visjes lusten alleen maar dode en zieke cellen! Dat is nog eens goed bedacht van Moeder Natuur.

Voor meer info kijk op de website www.Aquaderma.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen