Dark Mode On / Off

Vliegtuig spotten vanuit huis

Vliegtuigen spotten | Vliegtuigen kijken vanuit je eigen huis.

Voor alle mensen die enthousiast zijn over het landen en stijgen van vliegtuigen is er gelukkig al wat langere tijd een mooie website. Het is niet meer noodzakelijk om af te reizen naar één van de landingsbanen bij Schiphol om vliegtuigen te spotten.

Op de website www.casperflights.com zie je de verschillende start- en landingsbanen. Klik je op een komend of vertrekkend toestel dan zie je ook gelijk om welke vlucht het gaat en om wat voor soort toestel. De vluchten die je ziet zijn van een kwartier geleden, wil je ze rechtstreeks kunnen volgen dan wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Toch laat de website duidelijk zien hoeveel vliegbewegingen zich boven ons hoofd afspelen. Een uitkomst voor alle liefhebbers van vliegtuigen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen