Dark Mode On / Off

Vissticks in plaats van vis

Vissticks | Voor de nodige visvetzuren.

Veel Nederlanders zijn dol op (vette) vis. Iedere week een (vet) visje verorberen is erg gezond. Toch eet ook nog altijd een groot aantal mensen vrijwel nooit geen vis omdat men er gewoon niet van houdt. Om toch de nodige wekelijkse visvetzuren binnen te krijgen kan men ook kiezen voor vissticks of visfilet waaraan extra omega-3 visvetzuren zijn toegevoegd.

Voordeel van vissticks en visfilet is dat men dit goed bewaren kan in de diepvries.

Vissticks worden meestal bereid van kabeljauw of koolvis en zijn daarom erg mager. De paneerlaag om de vissticks neemt altijd wel veel vet op. Raadzaam is dan ook om ze goudbruin te bakken in een vloeibaar bak-of braadproduct of in de oven.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.