Dark Mode On / Off

Wales | Het landschap is ruig en geliefd bij bergbeklimmers en wandelaars.

het ruige landschap van wales

Het landschap van Wales is van een betoverende schoonheid. Er zijn drie nationale parken, waaronder het Snowdonia National Park, zo genoemd omdat je er de hoogste berg van Wales en Engeland vind. Het landschap is ruig en geliefd bij bergbeklimmers en wandelaars.

De bewoners spreken naast het Engels hun eigen Keltisch en hebben hun eigen cultuur, liederen en dichtkunst. Daarnaast heeft Wales een indrukwekkende geschiedenis en een rijke cultuur, de bewoners zijn ontzettend hartelijk.

Midden- en Noord Wales zijn bekend om de, in de middeleeuwen gebouwde, kastelen (de mooiste ter wereld wordt gezegd).  Het gebied heeft een rijke geschiedenis, je vindt er sporen van de Middeleeuwse krijgsheren, de Romeinen en prehistorische kolonisten.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.