Dark Mode On / Off

Wandel de Koninklijke Mijl

wandelen door Nationaal Park Dwingelderveld

In de voetsporen van de koninklijke familie.

Deze 1,6 km lange wandeling kun je maken met en zonder gids, en brengt je op de plaatsen waar de koninklijke familie op 30 april 2009 in Apeldoorn is geweest.

Er wordt kort stilgestaan bij de gebeurtenissen op 30 april en verder voert de wandeling o.a. langs de muziektent in het Oranjepark, De Grote Kerk, de Loolaan, de Naald en paleis het Loo.

De kosten van de wandeling onder begeleiding van een gids bedragen € 17,50 (www.apeldoornsgidsencollectief.nl) ), wil je de route zelf lopen dan is deze te koop bij de VVV Apeldoorn (ook bij de online winkel)  voor € 9,95.

Is de route te kort? Je kunt deze met een kilometer verlengen tot 2,6 kilometer.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen