Dark Mode On / Off

Wandel4daagse “Schoorlse Duinen”

Wandel4daagse “Schoorlse Duinen

Van Herfst5daagse naar de 2e Wandel4daagse “Schoorlse Duinen”

Wandel4daagse Schoorlse Duinen

De 4e Wandel4daagse Schoorlse Duinen” vloeit voort uit de Herfst5daagse, die 11x is georganiseerd.

Online Inschrijven is mogelijk. Daarna kunt u zich nog inschrijven bij de start.

De 4e Wandel4daagse vindt plaats in de Schoorlse Duinen en gaat er vier dagen doorheen. De 2 langere afstanden komen ook buiten de Schoorlse Duinen. In het zuiden in Bergen aan Zee, en het noorden in Camperduin en Petten.

De Herfstwandelingen gaan veelal door de natuur. De sfeer die deze 4daagse uitstraalt is er één van eenvoud, avontuur en groen. Onderweg is er voldoende gelegen om iets te drinken en te eten. Ook zijn er uitdeelposten waar deelnemers op fruit en koek worden getrakteerd.
Met de afwisselende landschappen van de Kuststreek van Noord-Holland met duinen, strand, bos, dijken en polders is deze 4daagse bedoeld voor mensen die graag in de natuur zijn, van wandelen, ontspanning en gezelligheid houden.

Wilt u zich inschrijven kijk op Klik Hier

Wilt u ook de Schoorlse Herfstkleuren wandelend beleven? Dat kan in de Herfstvakantie. Grootouders mogen hun kleinkinderen (tot 16 jaar) gratis meenemen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen