Dark Mode On / Off

Wandelen door het boerenland

wandelroutes door boerenland

Zes nieuwe boerenwandelroutes in het Rijk van Nijmegen en het Land van Maas en Waal.

Wandelen en genieten van het boerenland in het Rijk van Nijmegen en het Land van Maas en Waal. De eerste wandelaars die gebruik hebben gemaakt van één van de zes nieuwe boerenwandelpaden die zijn geopend waren erg enthousiast. De wandelroutes voeren langs prachtige plekjes waar je normaal gesproken niet komt en variëren van 4 tot ongeveer 13 kilometer. De start is bij één van de deelnemende bedrijven. Ook kan men hier zijn voertuig parkeren.

Op het aanwezige informatiepaneel staan duidelijk de pleisterplaatsen aangegeven en middels de groen-gele bordjes langs de route zal men op eenvoudige wijze de route kunnen volgen. Wie in het bezit is van een mobiele telefoon met speciale software kan langs de route de QR-codes aflezen om allerlei leuke en interessante wetenswaardigheden over het gebied te lezen.

Alle informatie over de wandelroutes en de deelnemende bedrijven zijn te vinden op: www.boerenwandelpad.nl

Bron: Tourpress

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen