Dark Mode On / Off

Wandelen in de Costa de Prata

Wandelen in de Costa de Prata

Je loopt alleen met een beschrijving en rijdt zelf naar start-en eindpunt. Óf je wordt gebracht en opgehaald bij het eindpunt. Óf je loopt samen met een gids.

Wij weten als geen ander hoe heerlijk het is om te wandelen. Zelf (Francine) ben ik tien jaar geleden vanuit Maastricht naar Rome gelopen. Dat zou ik nou niet meer kunnen, maar de herinneringen aan deze tocht zijn blijvend uiteraard. Ik wandel hier ook graag en ontdek steeds weer prachtige natuurgebieden en interessante plekjes.  Vandaar ons aanbod.

Een speciaal aanbod voor wandelaars in het voor- en najaar. Wandelen in deze regio is fantastisch. De Costa de Prata heeft veel te bieden. Het gebied is rijk aan pittoreske dorpjes, natuurschoon, eucalyptus- en pijnboombossen, boom- en wijngaarden, berglandschap en een prachtige, vaak ruige kust. Maar er zijn ook kloosters, burchten en andere historische gebouwen. In het voor- en najaar is het klimaat nog heerlijk zacht en niet te warm om te lopen.

De Costa de Prata is een goede wandelbestemming. www.quintaantesovento.com

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen