Dark Mode On / Off

Wandelen in het Groenste Hart van Nederland

wandelaars komen naar het Groene Hart

Vele fietsers en wandelaars komen naar het Groene Hart om de schoonheid van deze streek te ontdekken.

Hét 4 daagse fiets- en wandelevenement in de Alblasserwaard & Vijfheerenlanden. Geschikt voor zowel de sportieve als de recreatieve fietser en wandelaar van alle leeftijden. Plezier, sportieve prestaties of gewoon het opdoen van wat extra vitamine D. Alle sportniveaus zijn welkom!

Al lopend en fietsend is er van woensdag 20 mei tot en met zaterdag 23 mei niet alleen meer van de omgeving te zien, maar vooral ook te beleven. Bij het wandelen is er de keuze uit zes afstanden tussen de 5 en 40 kilometer. De fietsers kunnen kiezen uit een 4-tal afstanden (variërend van 30 tot 80 kilometer per dag). Door de rustpunten bij onder meer Den Hâneker ondernemers, de mix van actief bewegen en nagenieten met een hapje en drankje bij de tent met livemuziek op de achtergrond maakt dat er voor jong en oud wat te beleven is. Op vrijdagavond wordt traditiegetrouw een feestavond gehouden met Nederlandstalige muziek en liveoptredens, aangeboden door Stichting Vrije Recreatie.

Meer informatie
Bezoek voor meer informatie onze website Klik Hier of onze Facebook pagina www.facebook.com/VierdaagseAlblasserwaard/.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen