Dark Mode On / Off

Wandelgids ‘De Nieuwe Wildernis’

Twintig mooie wandelroutes

Twintig mooie wandel- en fietsroutes gebundeld in nieuwe wandelgids ANWB | De Nieuwe Wildernis

Wie de nieuwe prachtige natuurfilm ‘De Nieuwe Wildernis‘ al heeft gezien weet intussen hoeveel mooie natuurgebieden er in ons land nog te vinden zijn. De ANWB heeft 10 bijzondere natuurgebieden beschreven in de ANWB Wandelgids Nieuwe Wildernis. De natuurgebieden, waarvan sommige nog in ontwikkeling, zijn voor iedereen toegankelijk.

De plaatselijke boswachters van Staatsbosbeheer hebben 20 routes samengevat die bezoekers in staat stellen om al wandelend of fietsend te genieten van het prachtige landschap. Zo worden in de gids routes omschreven van het landschap van het Lauwersmeer en over nog zeer bijzondere vlinders, grauwe ganzen of de konikpaarden. In de wandelgids staan 20 routes waarvan 16 wandelingen, 2 fietsroutes en 2 routes die men met een kano kan afleggen. De gids geeft verder veel informatie over de unieke natuurgebieden in Nederland en is te koop in de boekhandel, bij de ANWB-winkel of in de webwinkel van de ANWB.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen