Dark Mode On / Off

Wandelmaatje gezocht?

Wandelmaatje gezocht

In een eerder artikel hebben we het al eens gehad over de voordelen van wandelen. In het artikel “waarom wandelen?” heb je kunnen lezen dat je kunt gaan wandelen om je gezondheid te bevorderen, meer van de omgeving te zien, maar ook zeker om contact te leggen met andere mensen.

De één legt gemakkelijk contact tijdens het wandelen en bij de ander gaat dat was lastiger. En dat geeft helemaal niets! Vind je het vervelend om alleen te wandelen en leg je lastig contact dan is het jammer als je om die reden thuis blijft. Gelukkig biedt internet een oplossing.

Wandelmaatje gezocht

Via internet kun je op verschillende plekken zoeken naar een wandelmaatje. Zoek je het liefst binnen je eigen kennissenkring dan kun je een oproepje plaatsen op Facebook. Een simpel “wie heeft er zin om met mij wandelingen te maken?” kan al voldoende zijn. Heb je geen Facebook of wil je liever een nieuw persoon leren kennen dan kun je ook een oproepje plaatsen op een forum.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.