Dark Mode On / Off

Wandelroute rond Twickel

Tubbergen| Wandelgemeente van het Jaar

Landgoed Twickel | Veel mooie wandelroutes in prachtig parklandschap.

Een 9 kilometer lange wandeltocht rond het landgoed Twickel bij Delden (ov) is een prachtige belevenis. Onderweg is er de mogelijkheid om even uit te rusten en te genieten op een zelfbedieningsterras.

De route gaat door een prachtig landschap met mooie boerderijen en bossen. Het Vlonderpad door het Koematenveld en het struinpad voert je door het hoge gras langs de koeien. Er zijn genoeg mogelijkheden om een stop in te lassen. Hotel de Zwaan of ‘t Hoogspel zijn ideale rustpunten. Aan de Burenweg bevindt zich een mobiel café. Hier kun je zelf een kopje Senseo of soep maken tegen een kleine bijdrage als vergoeding. Meer info: www.twickel.nl

Bron: Tubantia

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen