Dark Mode On / Off
Bali | Maak kennis met het eiland

Bali | Maak kennis met het eiland van de goden.

Wandelliefhebbers krijgen via Le Champion opnieuw een prachtige mogelijkheid om aan een nieuw ontwikkelde, zeer onderscheidende wandelvierdaagse op Bali deel te nemen.

Een vierdaagse wandelen in het buitenland is echter slechts zelden mogelijk. Daarom heeft Le Champion besloten om na de uiterst succesvol verlopen Bali Wandelvierdaagsen deze voort te zetten.

Het meedoen aan een vierdaagse op Bali stelt de deelnemers in staat kennis te maken met de bewoners en de zeer bijzondere hindoecultuur van dit tropische eiland. Tijdens de wandelingen zullen de deelnemers kennismaken met alle facetten van “het eiland van de goden”.

Niet alleen gaan de routes vanuit Ubud langs prachtige terrasvormige rijstvelden, maar ook door desa’s. Tempels langs de routes kunnen worden bezocht, evenals de ateliers van schilders en houtsnijders. Kortom, iedere dag is weer anders door de schitterende natuur en het dagelijks leven op straat.

Soms heeft men het geluk dat men tijdens het wandelen in een crematieceremonie terechtkomt of dat er in een desa een grote ceremonie wordt gehouden bij de dorpstempel. Laat u verrassen, geen dag zal dezelfde zijn. Kijk voor de data van de informatieavonden op de website.

Meer info: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen