Dark Mode On / Off

Wandelvierdaagse Het Gooi

Wandelvierdaagse Het Gooi

Wandelvierdaagse Het Gooi | Mooie opwarmer voor de Vierdaagse van Nijmegen.

De Wandelvierdaagse het Gooi is een wandelevenement door Gooi en Eemland. Vier dagen lang kunnen de wandelaars hun hart ophalen aan de prachtige routes door een afwisselend wandelgebied met bos, heide, landgoederen, polders en schilderachtige dorpen.

Onderweg kunt u uitrusten in restaurants, boederijen en theehuizen, die veelal in een lommerrijke omgeving liggen. Dit jaar, bij de 8e editie, kan er ingeschreven worden voor 4 verschillende afstanden: 10, 20, 30 en 40 kilometer. U kunt ook een, twee of drie dagen lopen. De vier routes zijn in een klaverblad rondom Laren gelegd.

Wij steunen dit jaar als goed doel: stichting Vier het Leven. Deze stichting organiseert culturele activiteiten van deur tot deur voor ouderen die veelal thuis zitten. Voor meer informatie en inschrijven zie onze website: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen