Dark Mode On / Off

Welk fietszadel is voor mij geschikt

zorg voor goed zittend fietszadel

Zadelpijn | Een goed zittend fietszadel van groot belang

De doortrapte fietser die vaak een behoorlijk tochtje aflegt wil ook nog graag een lekkere loung-zit op zijn fiets. Hoewel er een grote keus bestaat in fietszadels kiest hij vaak voor een Lepper. Een goed fietszadel wat lekker zit en niet broeierig wordt. Vaak is dat wel een nadeel van een gelzadel. Een echt leren zadel had altijd als nadeel dat het gaat zakken als het nat is. Daar heeft de fabrikant nu ook een oplossing voor bedacht.

De fabrikant is nu begonnen met de productie van de Lounger. Volgens hen een revolutionaire vinding. Het zadel bestaat uit verschillende lagen, kernleer, latexschuim en vrijwel weerbestendig leer. Het zadel is verkrijgbaar in vier verschillende versies, een smal sportmodel, een breed model, eentje die extra veert en last but not least ook nog een prostaatvriendelijk gezondheidszadel. Nu wordt ook de wat langere fietstocht een tocht zonder zadelpijn.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen