Dark Mode On / Off

Wespen rondom de tafel

Houd de wespen op afstand

Houd de wespen op afstand met kruidnagels

Is het eindelijk mooi weer en wil je lekker in de tuin tafelen, dan wordt plots de pret verstoord door rondvliegende wespen. Hoewel slaan naar wespen averechts werkt wil je toch graag rustig aan de tafel kunnen zitten. De wespen kun je op afstand houden door hier en daar wat vuurvaste bakjes neer te zetten waarin je een paar kruidnagels doet. Giet er kokend water op en de wespen verdwijnen vanzelf.

Wil je de barbeque aansteken gooi dan een paar takjes rozemarijn op de gloeiende houtskooltjes. Je geniet dan tevens van een heerlijke geur en de wespen houden het voor gezien want zij haten de geur van rozemarijn.

Bron: www.hetkruidenatelier.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen