Dark Mode On / Off

Wierden – Wierdense Veld

Wandeling van 7 kilometer door het Wierdense Veld

Wandeling van 7 kilometer door het Wierdense Veld

Speciaal voor de wandelliefhebber is er een wandeling van 7 kilometer door het Wierdense Veld, een voormalig veengebied dat duizenden jaren geleden volledig onder water lag. De weg door dit veld is kaarsrecht en lijkt saai. Maar niks is minder waar.

Bij een mooie zonsopgang kun je genieten van natuur zover als je kunt kijken. Daarnaast is het Wierdense Veld een eldorado voor vele vogels, zoals de torenvalk, tapuit en taling. Denk bij de wandeling trouwens even de hoogspanningsmasten weg die het gebied doorkruisen en vergeet ook de boemel Zwolle-Almelo die zo nu en dan voorbij rijdt….

Robert

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen