Dark Mode On / Off

Winterse Strand-2-daagse

strandwandeling

Op zoek naar iets stoers? Loop dan mee met deze WINTERSE 2-daagse wandeltocht van Hoek van Holland naar Zandvoort.

WINTERSE strand-2-daagse.

Ben je op zoek naar iets stoers? Loop dan mee met deze WINTERSE 2-daagse wandeltocht van Scheveningen naar Zandvoort.
Zwemmen, zonnen en zwoele temperaturen? Echt niet! Niet in december! Bang voor kou of sneeuw? Mooi niet! Niets houdt ons tegen!
De strand-2-daagse is een winterse tocht door weer en wind. Overdag misschien afzien op het strand, maar ’s avonds heerlijk bijkomen in een warm hotel. Loop mee met ons, geheel verzorgd en laat je verrassen door de kust in winterse sferen.

De route is eenvoudig, want er wordt slechts gewandeld over het strand. De wandelafstanden variëren tussen de 15 en 25 kilometer per dag.

De pleisterplaats voor de nacht is Noordwijk aan Zee.

STOURS regelt alle overnachtingen in hotels, ontbijt, diner in restaurants, lunches onderweg, drankjes in strandpaviljoens en vervoer van je bagage.

Meer informatie op Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen