Dark Mode On / Off

Zandvoort & Haarlem – Stadswandeling

Twintig mooie wandelroutes

Interessante stadswandelingen in Zandvoort en Haarlem

Als je leuke en interessante wetenswaardigheden wil horen over de badplaats Zandvoort of over de oude stad Haarlem, dan kun je bij de plaatselijke VVV een stadswandeling boeken. Een ervaren gids begeleid je dan door historisch Zandvoort of Haarlem.

In Haarlem zijn verschillende themawandelingen te boeken, maar ook combinaties van verschillende wandelingen zijn mogelijk. Wil je ook de beroemde hofjes in Haarlem bezoeken, let dan wel op de openingstijden hiervan (door de week van 10 uur tot 17 uur, zaterdags van 12 uur tot 17 uur).

In Zandvoort kun je deelnemen aan een wandeling door het mooie dorpje met zijn karakteristieke verleden en leuke, kleine straatjes. De wandeling door Zandvoort duurt ongeveer 1,5 uur.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen