Dark Mode On / Off

Wifi | Eerste levensbehoefte op camping

wifi onmisbaar op vakantie

Tablet onmisbaar op vakantie | Campingnavigator lanceert iPad-versie van de populaire CampingApp

Bij het voorbereiden van de vakantie en het kiezen van de camping, oriënteert 39% van de Nederlanders zich met behulp van de tablet en de smartphone. En bij meer dan de helft van de Nederlandse campingbezoekers krijgen deze mobiele devices een prominente plek in de reisbagage: 55% van vakantievierend Nederland gaat niet zonder ze op pad. Die percentages zullen alleen maar zal stijgen en daarom lanceert Campingnavigator.com, in samenwerking met aFrogleap, een volledig nieuwe iPad-versie van de populaire CampingApp.

Smartphones en tablets gaan massaal mee naar de camping en na een versgebakken stokbrood lijkt vooral Wifi een eerste levensbehoefte. Dat blijkt uit het Nationale Campingonderzoek van Vacanceselect.com: het moederbedrijf van Campingnavigator.com. De volledig nieuwe CampingApp voor de iPad-App is daarom uitgebreid tot ruim 7.900 campings en volledig ‘location-based’: met één druk op de knop laat de App álle campings in je omgeving zien. Uniek aan de iPad-versie is bovendien dat de campinginformatie als pop-up verschijnt en je dus altijd op de kaart ‘blijft’. Dat vergemakkelijkt het zoeken naar campings in je omgeving. En… de CampingApp is, in tegenstelling tot die van de concurrentie, helemaal gratis!

Best Deal

De CampingApp – die volledig is geüpdate voor iOS8 – toont tevens alle campings die de Best Deal Camping Card accepteren. Op sommige campings betalen cardhouders slechts een tientje per overnachting. De card geldt in het voor- en naseizoen, maar steeds meer campings accepteren de card ook tijdens de schoolvakanties en in het hoogseizoen. Op de iPad-App wordt het overnachtingstarief van alle 550 deelnemende Best Deal Campings overzichtelijk weergegeven.

Gratis kaarten downloaden

Voor de iPad-App zijn de landkaarten van alle populaire vakantielanden gratis vooraf te downloaden. Daardoor is de CampingApp volledig offline te gebruiken in het buitenland, zodat je flink op de roamingkosten bespaart als er geen Wifi voorhanden is.

De CampingApp is gratis beschikbaar in de App Store; er is ook een gratis versie beschikbaar via Google Playstore.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen