Dark Mode On / Off

Afvallen en toch een tussendoortje

afvallen en gezond eten

Afvallen | Het wordt gemakkelijker met een gezond tussendoortje.

Je bent aan het afvallen maar mist zo ontzettend een tussendoortje. In plaats van chips of een heerlijke koek zijn er heus wel tussendoortjes die je ook tijdens het afvallen gerust kunt nemen. Dat maakt het afvallen waarschijnlijk ook gemakkelijker.

Met een gerust hart kun je natuurlijk fruit nemen. Sultana of een plakje ontbijtkoek of een cracker met jam kan ook rustig. Een bakje magere yoghurt of kwark is ook een lekker tussendoortje. Als je toch graag een koek wilt dan kan een eierkoek, biscuitje of een speculaasje. Natuurlijk wel allemaal met mate.

Voor de hartige snack neemt men zoute stokjes, rozijnen of augurken of zilveruitjes.Een cracker met kaas cq smeerkaas, sandwichspread of met magere vleeswaren kan ook gerust. Wil je een warm tussendoortje neem dan een cup a soup of een kop bouillon.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen