Dark Mode On / Off

Alphense Rijwielvierdaagse Laura, altijd mooie routes

Alphense Rijwielvierdaagse Laura

Dit jaar start weer een ontdekkingstocht door ons mooie Groene Hart. Het is weer gelukt paden en wegen te vinden die u op plekken brengt die u niet had verwacht zo dichtbij Alphen aan den Rijn. We hopen dat u deze plekjes net als wij zult waarderen. Natuurlijk zijn de routes belangrijk, maar minstens zo leuk zijn de contacten en de gezelligheid die u opdoet tijdens het fietsen, bij de uitdelingen en op de stempelposten.

Een of meerdere dagen is mogelijk

Tijdens deze editie kunt u wederom kiezen uit drie afstanden 40, 60 en 100 km. Tevens kunt u van te voren zelf bepalen of u zich direct voor 4 dagen inschrijft of tijdens de LAURA-week kijkt welke dag u het beste uitkomt. De routes zijn ook dit jaar op GPS verkrijgbaar.

Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om met uw kinderen en/of kleinkinderen op woensdagmiddag een leuke tocht te fietsen in en rond Alphen aan den Rijn. Het is een tocht van ongeveer 15 km en onderweg worden de kinderen een paar maal verrast.

Namens de Stichting Alphense Rijwielvierdaagse “LAURA” wens ik dat u ook dit jaar hele fijne fietstochten kunt gaan maken.

Informatie:
postbus 723, 2400 AS Alphen a/d Rijn

Meer info: Klik Hier

Aanbevolen artikelen