Dark Mode On / Off

ANWB pechhulp fietsers. ANWB helpt fietsers.

ANWB helpt fietsers met pech onderweg.

Fietsers, bromfietsers en eigenaren van elektrische fietsen en scooters, kunnen een beroep doen op de ANWB wanneer ze onderweg komen stil te staan met fietspech. De ANWB gaat voorlopig hulp geven middels de bestaande wegenwachters maar zal indien nodig, extra wegenwachters aanstellen om fietsers met pech weer op weg te helpen.

De ANWB denkt vooral ook veel mensen te kunnen helpen die onderweg pech krijgen met hun elektrische fiets (e-bike) of met een lege accu komen te staan. Tweewielers worden in ons land een steeds belangrijker vervoermiddel. Dit heeft tot gevolg dat er ook steeds meer vraag naar pechhulp is.

Bron: AD

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen