Dark Mode On / Off

ANWB Rijwielhulpkist |voor een snelle fietsreparatie.

ANWB Rijwielhulpkist

De ANWB behartigt alle belangen van fietsers maar kan je ook goed weer in het zadel helpen in geval van fietspech. Verspreid door heel het land kunnen fietsers gebruik maken van de ANWB Rijwielhulpkist. Hierin zitten alle benodigdheden om bijvoorbeeld een band te plakken maar ook zijn ze voorzien van verschillende soorten gereedschap om je weer snel op weg te helpen.

Wanneer je een fietsroute volgt uit de VVV/ANWB fietsrouteboekjes dan kom je vanzelf langs een zogeheten fietsservicepunt. Wil je vooraf weten waar deze zich bevinden kijk dan op de website van de ANWB bij overzicht ANWB Fietsservicepunten.

Je vindt daar een kompleet overzicht in PDF-bestand, van alle fietsservicepunten.

Bron: ANWB

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen