Dark Mode On / Off

Appeltern – De tuinen van Appeltern

tuinen appeltern

De Tuinen van Appeltern zijn ongeveer 22 hectare groot en hebben inmiddels meer dan 200 verschillende voorbeeldtuinen. De meeste hebben ze zelf bedacht maar er zijn ook veel tuinen van bekende tuin- en landschapsarchitecten. De Tuinen van Appeltern veranderen elke dag. Steeds worden weer nieuwe tuinen aangelegd en worden nieuwe producten en planten toegepast.

De Tuinen van Appeltern zijn zo groot dat je minstens vier uur nodig hebt om alles te zien. Nergens in Nederland zijn zoveel planten in een park te zien als hier. Alle Nederlandse fabrikanten en kwekers hebben producten en planten ter beschikking gesteld. Overal staan tuinborden bij waarmee je via een QR-code alle informatie over een tuin kunt lezen. Op deze manier helpen ze je aan ideeën maar ook aan informatie om verder te kunnen.

Het park is behalve een voorlichtingspark ook een belevingspark. Voor iedereen die van rust en ruimte houdt of gewoon een ontspannen dagje uit wil zijn, hebben is er van alles in huis. Appeltern mag u gewoon niet missen.

Meer info: www.appeltern.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen