Dark Mode On / Off
Wandeling van 7 kilometer door het Wierdense Veld

Barchemse 4Daagse | In een gezellige Achterhoekse sfeer genieten van natuur en cultuur.

Barchemse 4Daagse, wandelplezier voor jong en oud!

Ook zin om op een ontspannen manier een prachtig deel van de Achterhoek te ontdekken?
Denk dan eens aan de Barchemse 4Daagse. Een wandelevenement dat in 2020 zijn vijftiende editie kent.
Jaarlijks genieten zo’n 1.500 deelnemers van de zorgvuldig uitgezette routes rondom Barchem en Lochem. Een uitstekende organisatie, adequate verzorging onderweg, gezellige stops en keuze uit liefst vier afstanden. De 20 kilometer is veruit de populairste afstand, maar voor wie nóg sportiever voor de dag wil komen zijn er ook routes van 30, 40 of zelfs 50 kilometer. Voor alle afstanden geldt dat zij door het prachtige Achterhoekse coulissenlandschap voeren: afwisselend weilanden, bossen, zandwegen, natuurterreinen, zandwegen, steden en dorpjes. Dat is volop genieten!

Deelname is voor vier dagen; dagdeelname is niet mogelijk. Jong of oud, alleen, samen of met een groep: iedereen is welkom! In Barchem en omgeving is een ruime keuze aan overnachtings-mogelijkheden. Ontspannen in een hotel, met de tent of caravan op een van de campings in de regio of een B&B. Voor ieder wat wils.

Inschrijven kan eenvoudig via onze site Klik Hier

Op deze site vindt u alle benodigde info en natuurlijk ook diverse foto-impressies van de afgelopen vierdaagsen. Graag ontmoeten wij u in Barchem!

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen