Dark Mode On / Off

Beleef de Hof van Twello op blote voeten

Wandelen op blote voeten in de Hof van Twello

Wandelen op blote voeten in de Hof van Twello

Door middel van een wandeling maak je op blote voeten kennis met alles wat groeit en bloeit op het land.

Op het zogeheten “Blote Voeten Pad“, gelegen in de Hof van Twello, draait het om beleven wat het land is en wat het land voortbrengt. Je beleeft alles met je voeten, handen, ogen, oren en neus. Voelen en beleven is de sleutel tot het plattelandsgevoel. Op blote voeten loop je over en door allerlei dingen die op het land voorkomen. Laat schoenen en zorgen achter aan het begin van het pad en voel zand, grind, hout, of water.

Je maakt een leuke, leerzame en gezonde wandeling. Onderweg heb je de ook nog mogelijkheid om te picknicken. Je kunt smullen uit een zelf gevulde knapzak met natuurlijke producten uit de landwinkel. Ook is er gelegenheid om boeken mee te nemen om te lezen onderweg en voor thuis.

Klik op www.voorst.nl voor meer informatie.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen