Dark Mode On / Off

Beginnende kaalheid slaat in als bom

Beginnende kaalheid slaat in als bom

Beginnende kaalheid | Veel vrouwen hebben last van dunner haar naarmate ze ouder worden.

Voor de man is de dunner wordende haarbos misschien niet zo’n probleem maar wanneer de vrouw denkt dat het haar dunner is dan voorheen, dan gooit ze haar hele leven als het ware overhoop.  Alleen al de gedachte aan kaalheid, doet haar  “dunner wordende”  haar toch nog overeind staan.

Ongeveer de helft van de vrouwen gaat bij constatering van dun haar flink aan de gang met verzorgingsproducten.  De keus valt voor een groot deel van de vrouwen op natuurlijke alternatieven.

Om dunner wordend haar niet zichtbaar te laten zijn aan anderen gaat men over tot het dragen van een hoedje, petje of men doet het haar in een staart, zodat het minder opvalt. Deze oplossingen worden echter door haarspecialisten sterk afgeraden omdat dit juist het haar kan beschadigen.

Bron: Gazet van Antwerpen

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.