Dark Mode On / Off

Bespaar eenvoudig op energiekosten

besparen op energie

Energiekosten | Besparing levert al snel leuk bedrag op.

Bij wat lagere buitentemperaturen slaat de thermostaat ook vaker aan. Maar stoken in huis kost geld en als je minder goed oplet kan het veel geld kosten. Er zijn echter relatief eenvoudige tips om te besparen op de energiekosten en dus geld, te besparen:

– zet de thermostaat standaard een graad lager; temperatuur is nl een kwestie van gewenning. Uiteindelijk merk je weinig van de graad lagere temperatuur en het bespaart snel € 50 per jaar.

– zet vaker een raam open. Klinkt vreemd maar het verwarmen van  vochtige buitenlucht is energierijker dan droge binnenlucht. De besparing kan € 50 per jaar zijn als je regelmatig een raam openzet.

– geef radiatoren ruimte om te ademen. Besparing snel € 80 per jaar.- laat zonlicht binnen. Zorg daarbij overdag voor open gordijnen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen