Dark Mode On / Off

Besparen op boodschappen

Bespaar ook op boodschappen | De beste aanbiedingen van de dag op je mobiel

Slimme consumenten besparen wekelijks een flink bedrag op hun boodschappen door gebruik te maken van de app Aanbieding. Iedere dag worden op de app Aanbieding, de beste aanbiedingen van 18 bekende supermarkten vermeld. De app, die verkrijgbaar is in de App Store biedt nog vele andere handige functionaliteiten. Door tijdens het winkelen gebruik te maken van de app kan aardig worden bespaard op de uitgaven. Je boodschappenlijstje kun je invoeren, je uitgaven bijhouden en direct zien hoeveel je hebt bespaard.

De app is inmiddels al een populair hulpmiddel bij meer dan 100.000 consumenten. Wie de app heeft geinstalleerd kan vanaf nu ook nog meedoen aan Actieklappers waarmee mooie prijzen te verdienen zijn. Om de app te downloaden ga je naar –

itunes.apple.com/nl/app/aanbieding

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.