Dark Mode On / Off

Beste uitvaartverzekeringen om geld te besparen

Beste uitvaartverzekeringen om geld te besparen

Als je een uitvaartverzekering hebt afgesloten, verzeker je je via een verzekeraar tegen de kosten van een uitvaart. Je spreekt samen met de verzekeraar een bedrag af dat uitgekeerd zal worden bij het overlijden, en op basis van dat bedrag en een aantal andere factoren zoals leeftijd en gezondheid wordt een premie vastgesteld. Een uitvaartverzekering kiezen is een grote stap en misschien heb je nog maar weinig kennis over wat verschillende uitvaartverzekeringen te bieden hebben.

Heb je moeite met het kiezen van de uitvaartverzekering die het beste bij jouw situatie past? Ben je nog niet erg bekend met wat voor uitvaartverzekeringen er zijn en welke jij het beste kunt kiezen om voordelig uit te zijn? Lees dan dit artikel verder! In dit artikel bespreek ik een aantal voordelige uitvaartverzekeringen en wat ze jou zouden kunnen bieden.

Monuta uitvaartverzekering

Momenteel is de Monuta uitvaartverzekering de voordeligste uitvaartverzekering die je kunt afsluiten in Nederland. De verzekering van Monuta bestaat uit twee delen: een vooraf besloten vrij te besteden bedrag en optioneel de ondersteuning van een uitvaartverzorger. Een uitvaartverzorger van Monuta helpt de nabestaanden met het regelen van de uitvaart, is 24/7 beschikbaar en helpt met het verzorgen van een bijzonder afscheid. Ook is het een goed aanspreekpunt in tijden van onzekerheid. Kinderen tot 18 jaar worden gratis meeverzekerd!

Dela uitvaartverzekering

Een andere voordelige uitvaartverzekering wordt aangeboden door de Dela uitvaartverzekering. Dela biedt beide een uitvaartverzekering in diensten, oftewel een uitvaartverzekering in natura, maar mocht je liever een geldbedrag uitgekeerd krijgen, dan kan je ook een geldbedrag ontvangen. Dela doet ook aan winstdeling, wat inhoudt dat jij meedeelt in de winst die zij maken! Bij Dela wordt echter bij fraude en verzwijgen van informatie over de gezondheid geen verzekering uitgekeerd. Kinderen worden niet meeverzekerd.

a.s.r uitvaartverzekering

De a.s.r uitvaartverzekering is een geldverzekering die dus geen diensten regelt. Dat wil zeggen dat a.s.r uitvaartverzekering een geldbedrag overmaakt nadat je bent overleden, naar dan wel de uitvaartverzorger dan wel je nabestaanden. Dat betekent dat deze uitvaartverzekering minder emotionele ondersteuning biedt en meer voor je kan betekenen in de vorm van financiële ondersteuning. Kinderen tot de 21 jaar zijn bovendien meeverzekerd bij a.s.r.

Twenthe uitvaartverzekering

Bij Twenthe Uitvaartverzekering krijg je een passend bedrag uitgekeerd en krijg je de mentale ondersteuning die jij en je nabestaanden nodig hebben. Ze bieden geen uitvaartverzorging maar staan wel paraat om vragen zoals ‘wat kost een begrafenis?’ en ‘wat zijn de eerste stappen na overlijden?’ voor je te beantwoorden. Ook is vrijheid erg belangrijk voor Twenthe; je krijgt de volledige vrijheid om je bedrag te besteden hoe jij het wil, en om de uitvaart in te plannen zoals jij en je nabestaanden willen.

DLE uitvaartverzekering

De Laatste Eer Uitvaartverzekering staat voor je paraat met zekerheid, transparantie en vertrouwen. DLE Uitvaartverzekering keert uit in twee vormen: in geld en in het verzorgen van de uitvaart. Bovendien staan medewerkers van DLE Uitvaartverzekering voor je klaar om vragen persoonlijk te beantwoorden. Geen callcenter, gewoon gelijk een medewerker!

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen