Dark Mode On / Off

Betuwse Fietsvierdaagse, vier dagen fietsplezier

Betuwse Fietsvierdaagse

Betuwse Fietsvierdaagse | Vier dagen fietsplezier door het Betuws landschap.

Betuwse Fietsvierdaagse

Wij hopen dat juist op Hemelvaartsdag de fruitbomen in bloei zullen staan.

Iedere dag kunt u kiezen uit de afstanden 25, 40, 60 of 80 km. Het gebruik van elektrische fietsen is toegestaan. De fietsen kunnen ‘s nachts bij het startpunt “overnachten”.

U komt op de fiets door plaatsen waar de tijd lijkt te hebben stil gestaan (zoals Ommeren en Lienden), maar ook zult u het prachtige stadje Buren bezoeken, evenals dorpen aan de overzijde van de Waal, zoals Alphen en Beneden-Leeuwen). U zult hiervoor met de nieuwe fietserspont de rivier oversteken.

De mooiste route evenwel gaat langs het riviertje de Linge. Ieder jaar maakt de organisatie nieuwe routes, maar de Lingeroute is al vijftien jaar niet meer veranderd, daar is die te mooi voor.

Meer info:  Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen