Dark Mode On / Off

Bloeiend Zijpe fietstocht langs bloembollenvelden

Fietsvierdaagse Achterhoek

Bloeiend Zijpe | Fietstocht langs bloeiende bloembollenvelden

Een intense kleurentherapie – Fietstocht Bloeiend Zijpe

Fietsen in het grootste aaneengesloten bloembollengebied ter wereld!

*Let op: De definitieve datum wordt op de website bekend gemaakt. Dit hangt af van de stand van de bloei op de bollenvelden.

Een kleurrijkere fietstocht in de wereld bestaat niet! Beleef op de fiets alle kleuren en geuren van de mooie bloeiende hyacintenvelden – narcissenvelden- tulpenvelden.

Alleen op deze Bloeiend Zijpe fietsdag geven de bloembollenkwekers in Zijpe toestemming om een gedeelte van de etappes dwars over hun boerenbollenland te mogen fietsen. Over stelton platen, door het geurige bloemenveld, misschien een stukje klunen… Zo dichtbij de bloeiende tulpen, narcissen en hyacinten komt u anders nooit!De overige etappes gaan over de openbare weg langs de bollenvelden.

Deze fietsroute langs de bloeiende bloembollenvelden is ongeveer 40 km lang. Voorinschrijving is niet noodzakelijk. Er is geen deelnemerslimiet.

Tijdens deze fietsroute komt u onderweg langs interessante bezienswaardigheden.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen