Dark Mode On / Off

Bourgondisch Fruitfietsen en wandelen

Fiets 4 daagse Wolvega

Recreatief fietsen met een Bourgondische inslag.

Ons zeer populaire fiets- en wandelevenement heet Bourgondisch Fietsen en Fruitwandelen.

De wandelroutes voeren je door boomgaarden, weilanden, uiterwaarden en over dijken van het veel bezongen Land van Maas en Waal.

Tijdens de wandeltocht worden gratis eet- en drinkwaren uitgedeeld. Tevens is er op diverse plaatsen muziek. Hiermee willen we duidelijk maken dat ons deel van het Gelders Rivierenland een zuidelijke en fruitige inslag heeft.

Bourgondisch Fruitfietsen

Tevens organiseren we op deze datum het Bourgondisch Fruitfietsen. Evenals bij het Bourgondisch Fruitwandelen kom je op de mooiste plekjes van het Land van Maas en Waal en krijg je onderweg op gezellige rustposten gratis eet- en drinkwaren aangeboden. Je kunt kiezen uit twee verschillende afstanden, te weten 45 km en 65 km.

Alle informatie is te vinden op Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen