Dark Mode On / Off

Bloemen schuin afsnijden

De bloemensnijder | Een handig hulpmiddel om bloemen schuin af te snijden.

Wanneer je een bosje bloemen koopt wordt er vaak bij gezegd om de steel schuin af te snijden. Dat is omdat ze anders het water niet goed kunnen opnemen. Zet je de bloemen zo in de vaas dan drukt de steel op de bodem van de vaas.

Doe het wel altijd met een scherp mes want als je een bot mes gebruikt dan worden de vaten dichtgedrukt en ook dan wordt het water niet goed geabsorbeerd.

Bloemen op een eenvoudige wijze in elke gewenste lengte schuin afsnijden, kan nu met een nieuw op de markt gebracht hulpmiddel. De meeste tuincentra en bloemisten verkopen nu de bloemensnijder. De steel van de bloem haal je door het apparaatje en schuin afsnijden is geen probleem meer. Ook de dikkere stelen gaan er moeiteloos doorheen. Je kunt de bloemensnijder bekijken op www.bloemensnijder.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.