Dark Mode On / Off

Boottickets voor Terschelling online boeken

Tickets bestellen, boot Terschelling

Reizigers naar Terschelling kunnen hun boottickets van Rederij Doeksen via internet boeken. Daarvoor is de website www.rederij-doeksen.nl opengesteld, voor het boeken van afvaarten van en naar het eiland.

Het boeken van boottickets via internet is eenvoudig. Stap voor stap worden reizigers door het systeem geleid. Betalen kan met creditcard, iDEAL (internetbankieren) of via een machtiging. Een bevestiging wordt na betaling per e-mail toegestuurd, Voor eilanders fungeert de eilanderpas als bootticket.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.