Dark Mode On / Off

Botox niet zonder gevaar

Botox niet zonder gevaar

Botox | Gezondheidsklachten

De afgelopen jaren hebben meer dan 600 mensen ernstige gezondheidsklachten gemeld na een botox-behandeling. 28 personen kwamen door een dergelijke behandeling te overlijden. Tot deze conclusie komt het Europese geneesmiddelenbureau Emea op basis van gegevens van de laatste jaren.

De grootste klachten ontstaan na een overdosis bij injecties met botox bij medische behandelingen. Er kunnen zich ernstige ademhalingsproblemen voordoen bij de behandeling van oogaandoeningen en neurologische spierziekten.

Wanneer het gaat om cosmetische behandelingen met botox, daarbij zijn volgens het Amerikaanse Food and Drugs Administration nog nooit doden gevallen.

Bron: tanteregelthet.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.