Dark Mode On / Off

Breien is helemaal in

Breien is helemaal in

Breien | Breien, haken en zelf kleding maken is helemaal hip en je kunt het nu ook online leren.

Breien en haken is momenteel helemaal hip. Menigeen haalt de breipennen tevoorschijn en is al druk aan de slag om zelf kleding te maken door bijvoorbeeld een mooie muts of trui aan elkaar te pennen.

De winkelketen Zeeman heeft dat onlangs gemerkt met een succesvol verlopen boxershort campagne. Op de website van www.zeeman.com zijn gratis breipatronen en ontwerpen te downloaden en voor de beginner is er eveneens een instructiefilmpje te volgen.

Breien is niet moeilijk en voor je het weet heb je een mooie muts of sjaal in elkaar. Ook op internet kun je filmpjes vinden over leren breien en leren haken.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.