Dark Mode On / Off

De regenpakken-test

Test regenpakken

Regenpak | Test regenpakken

Met alle regen die soms over ons heen komt is een goed en liefst niet te duur regenpak van harte welkom. Vorig jaar heeft het consumentenprogramma Kassa al verschillende regenpakken getest en daar kwam het regenpak van de Action ( 11,49) als goed en goedkoop uit de bus.

Nu hebben de makers van het RTL-programma editie.nl eveneens een test gedaan naar de kwaliteit en de prijs van regenpakken. Men heeft onderzocht of het regenpak op eenvoudige wijze is aan te trekken en of het ook goed ademt. Overigens adviseert ook de Fietsersbond, een regenpak dat goed ademt.

Het geteste regenpak van de Hema sluit niet goed af en met dit pak loop je dan ook de kans niet geheel droog te blijven. Zeeman heeft op zich een goed regenpak maar wanneer dit wordt aangetrokken, gaat het niet goed met de capuchon. Het regenpak van de Halfords was misschien iets duurder ( 45,=) maar deze kwam wel als beste uit de test naar voren.

Bron: AD / Geld en Recht

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen