Dark Mode On / Off

Bruggenloop Rotterdam

Bruggenloop Rotterdam

Bruggenloop Rotterdam | Een unieke belevenis.

De Bruggenloop Rotterdam is een loop van 15 kilometer, meedoen is een unieke belevenis.Het parcours gaat doorgaans over 5 bruggen, waaronder natuurlijk de bekendste brug, de Erasmusbrug. Andere bruggen zijn o.a. de Van Brienenoordbrug en de Boerengatbrug.Business Runs tijdens de Bruggenloop Rotterdam

Tijdens de Bruggenloop worden ook de zogenaamde Business Runs georganiseerd. Samen met je collega’s kun je als team deelnemen aan de Business Runs. Het team dient uit minimaal drie en maximaal vijf lopers te bestaan.

Meer info: Klik Hier
Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen