Dark Mode On / Off

Campings Roompot hoog gewaardeerd

Campings van Roompot scoren goed

De afgelopen week heeft de ANWB haar jaarlijkse camping-erkenningen gepubliceerd. Als autoriteit op dit gebied wordt door de recreatiebranche en de consument veel waarde gehecht aan deze beoordeling. De campings van Roompot Vakanties hebben dit jaar een gemiddelde van 8,5 gescoord.

Op grond van de bevindingen van de ANWB-inspecteur is aan de categorieën sanitair, standplaats, terrein, zwembad, sport, animatie en eten & drinken een afzonderlijk waarderingscijfer toegekend, waarbij vooral wordt gekeken naar de kwaliteit en de staat van onderhoud. Bijna alle campings van Roompot zijn dit jaar weer gekeurd en scoren hierbij hele goede cijfers, uiteenlopend van een 8,2 tot een 8,9. Uiteraard is Roompot hier erg blij mee. Zij heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en doet er alles aan de campings zo optimaal mogelijk uit te rusten.

Bijna alle Roompot campings scoren goed

De erkenning is een service voor de ANWB-leden en gebaseerd op de vrijwillige medewerking van bedrijven. Het bedrijf dient zich controleerbaar op te stellen om de erkenning te krijgen. De ANWB maakt op zijn beurt aan zijn leden kenbaar dat het bedrijf door de ANWB is erkend en wat de waarderingscijfers zijn door middel van mondelinge informatie en/of in door de ANWB uit te geven publicaties. Bovendien mag het bedrijf het erkenningslogo gebruiken en kan het promotiemiddelen bij de ANWB betrekken. Daaruit maakt de gast op dat ze te maken hebben met een betrouwbare en goede organisatie.

Roompot Vakanties heeft camping en kampeerressorts verspreid over heel Nederland. Ze zijn allemaal uniek in ligging en faciliteiten. Van een gezellige camping direct achter de duinen tot campings met talloze faciliteiten zoals diverse restaurants, subtropisch zwemparadijs, indoor-speeltuin en een manege.  ( okt 2009 )

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.