Dark Mode On / Off

Chinese kruidenmix tegen eczeem

Chinese kruidenmix tegen eczeem

Kruidenmedicijn uit 5 kruiden

Uit onderzoek is gebleken dat een traditioneel kruidenmedicijn, bestaand uit vijf kruiden, mogelijk jonge mensen met eczeem kan helpen.

De wetenschappers onderzochten het effect van de vijf kruiden op constitutioneel eczeem, de meest voorkomende vorm van eczeem. De patiënten bleken door de kruiden meer levensvreugde te ervaren en hun eczeem werd minder ernstig. Diegenen die medicijnen hadden, hoefden deze vier dagen per maand minder te gebruiken.

De capsules van het kruidenmedicijn bevatten extracten van vijf kruiden en is gebaseerd op een wijdverspreid Chinees mengsel. Het bevat Japanse kamperfoelie, munt, schors van een pioenroos, wortels van de atractylodes en de bast van een Chinese kurkeik.

De onderzoekers raden echter wel aan om altijd eerst een arts te raadplegen. De werking van de stoffen moet nog verder onderzocht worden.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.