Dark Mode On / Off

Consument erg tevreden over product en garantie bij Aldi

Aldi | Veel producten worden geroemd om prijs en kwaliteit.

Consument erg tevreden over product en garantie bij Aldi

De Aldi scoort goed bij het winkelend publiek.  Veel producten worden geroemd om hun prijs- en kwaliteit. Vergeleken met andere supermarkten kun je voor minder geld een aardig boodschappen-karretje vullen. Belangrijk is de kwaliteit van veel producten. De vaste klanten van de Aldi zijn over het algemeen zeer te spreken over de productkwaliteit en wanneer je iets wilt ruilen is dat geen enkel probleem.

Wijn is veruit één van de meest geliefde artikelen die bij de Aldi worden gekocht. De (goedkope) huiswijn van de Aldi, “Kaapse Pracht” maar ook de andere wijnen zoals de Weskaap, Ruby Cabernet en de Green Bridge zijn erg populair. De chocola van Moser Roth evenals de Goudmerk koffie zijn van goede kwaliteit. Hieronder zie je de top tien van meest populaire producten bij de Aldi:

Wijnen (diverse smaken) 
Chocolade (diverse merken) 
Goudmerk koffie 
Gerookte zalm 
Yoghurt en kwarkgerechten 
Diepvriesvlees 
Afbakstokbrood 
Vaatwastabletten 
Koffiepads 
10 Olijfolie 

Bron: De Telegraaf

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.