Dark Mode On / Off

De bolchrysant

bolchrysant is een echte herfstbloeier.

De bolchrysant is een echte herfstbloeier.

Vanaf eind augustus is hij er weer in alle soorten, maten en kleuren. Van wit, geel tot roze, rood en paars. De bolchrysant is een echte herfstbloeier.

Hij heeft het overal naar zijn zin, op het balkon of terras, in de tuin maar ook in je huis.

Ook is de bolchrysant niet veeleisend, hij houdt van veel water maar niet van natte voeten. Van te weinig water wordt het blad geel. Zet hem op een plekje in de schaduw want de bolchrysant houdt niet van de felle zon.

Bij erg koud weer (vorst) moet je de chrysant binnen zetten Als je de uitgebloeide bloemen steeds verwijdert kun je er heel lang van genieten.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.