Dark Mode On / Off

De Eemhof – Center Parcs

De Eemhof | Lekker uitwaaien op loopafstand van het Eemmeer

In januari 2007 zijn we met het hele gezin een midweekje naar De Eemhof in Zeewolde geweest, een Center Parcs park. Het is ons enorm goed bevallen. We hadden een DeLuxe Cottage voor 4 personen. Het huisje was wat verouderd, maar superschoon! In de cottage zaten onder andere een vaatwasser en een magnetron, dus luxe genoeg.

Het centrum van dit park is niet overdekt, maar grote delen zijn voorzien van een overkapping. Daardoor kun je je ook in de regen vrij goed van de ene winkel naar de andere begeven.

We hebben één keer gegeten in het restaurant. Dit bestond uit een buffet. Het was niet goedkoop (€ 19,95), maar het eten was erg lekker, ruime keuze en de bediening was zeer vriendelijk. Verder hebben we een keer gelunched in het café en dit was werkelijk voortreffelijk. Er zijn in restaurant en café voldoende rustige plekjes te vinden.

Voor de (klein)kinderen is er natuurlijk een lekker zwembad, de zogenaamde Aqua Mundo, waar ook ouders en opa’s en oma’s zich prima kunnen vermaken. Met name voor oudere kinderen (>8 jaar) is dit een top-zwembad, met onder andere een soort “surf-baan”.

Als je lekker uit wilt waaien dan kun je op dit park ook heerlijk terecht. Het ligt op loopafstand van het Eemmeer en dichtbij het IJsselmeer.

Kortom, wij hebben genoten.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.