Dark Mode On / Off

De kat, jagen en uitrusten

De grootste liefhebberij van de kat is namelijk zo’n 16 uur per dag slapen.

Een kat die ook een groot deel van de dag naar buiten kan, zal zich heel goed alleen kunnen vermaken. Een beetje jagen en  op een beschut plekje een dutje doen, en dan is hij helemaal in zijn sas. Tussendoor komt hij wel even naar binnen voor een hapje en als hij dan ook nog even wordt vertroeteld kan zijn dag niet meer stuk.

Anders is het voor katten die niet buiten komen. Zij hebben wel graag iets gezelschap voor de uurtjes dat ze uitgeslapen zijn. De grootste liefhebberij van de kat is namelijk zo’n 16 uur per dag slapen. Dan is hij nog een behoorlijke tijd bezig om zich van top tot teen te wassen, maar daarna is het ook wel aangenaam als hij even zijn jachtinstinct kan bevredigen.  Dat kan door middel van een kattenpaal waarop hij alles goed kan overzien en middels speel-muisjes- en balletjes.

De kat zal het altijd leuk vinden als je met een draad wat spelletjes met hem doet maar berg de draad daarna wel op want deze kan zich rondom zijn tong oprollen. Na de noodzakelijke kleine tussendoortjes is het dan al snel weer tijd voor een volgende siësta.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen