Dark Mode On / Off

Drie miljoen mensen met chronische pijn

Drie miljoen mensen met chronische pijn

Ons land telt drie miljoen mensen met chronische pijn, waarvan velen al jaren lang. Bijna veertig procent heeft nog nooit adequate pijnbestrijding gekregen. Omdat het een omvangrijk probleem lijkt te zijn is het Pijnfonds opgericht. Het is een vraagbaak voor alle mensen die pijn lijden.

Het Nationaal Pijnfonds brengt mensen in contact met pijnbestrijders, door middel van informatie-uitwisseling. Men organiseert congressen en geeft een blad uit genaamd de Pijnperiodiek.

Meer Informatie: www.pijnfonds.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.