Dark Mode On / Off

Duitsland nr 1 vakantieland

duitsland, geliefd vakantieland

Bijna 3 miljoen vakanties werden door de Nederlanders in Duitsland doorgebracht.

Duitsland voerde na 25 jaar, in 2007 de lijst aan als meest populaire vakantieland. Frankrijk kwam hierdoor op de tweede plaats terecht. Bijna 3 miljoen vakanties werden door de Nederlanders in Duitsland doorgebracht en met name de gebieden rond de Eiffel en het Sauerland waren erg in trek. Ook de stad Berlijn kreeg veel meer Nederlandse toeristen te verwerken. Van bijna alle 3 miljoen toeristen die een bezoek aan Duitsland brachten, was de helft ouder dan vijftig jaar.

Voor de komende mei / tulpvakantie in 2008 wordt een record aantal boekingen voor vakanties verwacht. Een flink aantal dagen op rij t.w. Koninginnedag, Hemelvaart , Bevrijdingsdag en Pinsteren vallen allemaal gunstig zodat al rekening wordt gehouden met een flink aantal boekingen voor de vakantieparken en hotels. Volgens de reisorganisaties is het zaak om maar beter snel te boeken of zo men zegt…lekker thuis bljven.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen