Dark Mode On / Off

E-Bike van het Jaar 2012 is bekend gemaakt

Fiets gemaakt van carbon

E-Bike van het Jaar 2012 | De Cannondale E-serie

Iets eerder dan de bedoeling was is na de bekendmaking van de Fiets van het Jaar ook de E-Bike van het Jaar 2012 bekend gemaakt. De jury heeft gekozen tot E-Bike van het Jaar 2012 de Cannondale E-serie. De jury is erg enthousiast over het sportieve design, de effectieve electromotor van Bosch die is gemonteerd en de uitstekende stabiliteit van deze e-bike.

Dit jaar was er een groot aantal fietsen aangemeld die wilden meedingen naar de titel. Dat bewijst dat de vraag naar e-bikes nog steeds groeiende is. Elektrische fietsen zijn allang niet meer alleen voor de oudere fietsers. Ook voor scholieren en jongvolwassenen zijn er e-bikes in veel verschillende uitvoeringen leverbaar.

Bron: Fietsen.123

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen